h

Christa Prins

Mijn naam is Christa Prins en ik ben door mijn werk in de grafische afwerking al vrij jong met de SP in aanraking gekomen. Hun folders en brochures spraken mij aan.Vaak heb ik overwogen om lid van de SP te worden, maar het is er niet van gekomen.

In 2005 ben ik noodgedwongen in Capelle aan den IJssel komen wonen in de mooie wijk Middelwatering. Helaas ging mijn werk in 2010 failliet en raakte ik tijdens de ww door een werkgerelateerde aandoening ook nog in de bijstand door de afschaffing van de sociale werkplaatsen. Via een krantje in de brievenbus heb ik begin 2014 eindelijk de knoop doorgehakt en ben toen lid van de SP geworden. Toch ben ik, ondanks mijn beperking, actief geworden naar vermogen. Zo heb ik meegeholpen met het nationaal Zorgfonds (administratie), verkiezingsmarkten in Capelle en diverse hand- en spandiensten voor de partij, die mensen niet als geldbuidels zien, maar als medemens.

Graag zou ik mij voor de SP in Capelle willen inzetten om de buitenruimte toegankelijker te maken voor mensen met een beperking en met het oog op de klimaatverandering Capelle een stuk groener willen maken.

U bent hier