h

Gemeenteraadsverkiezingen 2014

29 mei 2014

Ken uw raadslid: Marcel Degenaar

Op 19 maart heeft Capelle gestemd voor de nieuwe gemeenteraad. In april hebben de raadsleden zich kort aan u voorgesteld. De komende periode geven de raadsleden antwoord op verschillende vragen. Hieronder leest u meer over Marcel Degenaar SP, hij geeft u een beeld over wie hij is en waar hij de komende vier jaar voor staat.

Lees verder
29 mei 2014

Ken uw raadslid: Diana Al

Op 19 maart heeft u gestemd voor de nieuwe
gemeenteraad. In april hebben de raadsleden zich kort aan u voorgesteld.
De komende periode geven de raadsleden antwoord op verschillende vragen. Hieronder leest u meer over  Diana Al van de SP, zij geeft u een
beeld over wie zij is en waar zij de komende vier jaar voor staat. .

Lees verder
31 maart 2014

Installatie SP Raadsleden

Afgelopen donderdag is de nieuwe fractie van de SP in Capelle aan den IJssel geïnstalleerd. De fractie is gegroeid van één naar drie raadsleden. De raadsleden voor de SP zijn komende periode Jurgen van de Sloot, Marcel Degenaar en Diana Al. Komende vier jaar gaat de SP-fractie aan de slag voor een 100% sociaal Capelle.

Lees verder
22 maart 2014

SP behaalt forse zetelwinst in Capelle.

 De SP heeft afgelopen woensdag de grootste winst van alle partijen behaald. Het aantal stemmen op de SP steeg van 1.216 naar 2.470 stemmen. Hiermee steeg het aantal zetels van 1 naar 3. De komende vier jaar zijn Jurgen van der Sloot, Diana Al en Marcel Degenaar gekozen als SP-raadsleden.

Lees verder
18 maart 2014

Waarom SP stemmen?!

Op woensdag 19 maart is het moment om u uit te spreken over welke kant het op moet met Capelle aan den IJssel. Wordt het beleid sociaal of liberaal. Door thuis te blijven op de verkiezingsdag lost u niets op. Dan blijven dezelfde partijen aan de macht. Met een stem op de SP kiest u voor een 100% sociaal Capelle aan den IJssel!
Lees verder
4 maart 2014

Arno van der Veen geeft jongeren stem in Capelle

Arno van der Veen nam vorige week donderdag deel aan het stem of zwijgdebat van de Capelse jeugdraad. Van der Veen is met 17 jaar het jongste Kandidaat-Raadslid van Capelle aan den IJssel. In het debat gaf hij aan dat de gemeente niet alleen naar de mening van jongeren moet vragen, maar er dan vervolgens ook wat mee moet doen.

Lees verder
25 februari 2014

Interview Jurgen van der Sloot over komende verkiezingen

Sociale keuzes maken is volgens SP-lijsttrekker Jurgen van der Sloot nu belangrijker dan ooit. 'Het kabinet legt de rekening van de crisis bij de gewone mensen en de gemeente krijgt belangrijke nieuwe zorgtaken op haar bordje. De combinatie van die twee ontwikkelingen schreeuwt gewoon om een stevige SP-inbreng.'

Lees verder
31 oktober 2013

SP Capelle presenteert kandidatenlijst met nieuw talent

Woensdagavond 30 oktober heeft de SP haar kandidatenlijst voor de komende raadsverkiezingen vastgesteld. De lijst van in totaal 20 kandidaten is een combinatie van ervaring en nieuw talent. De huidige fractievoorzitter Jurgen van der Sloot (31), was eerder al gekozen als lijsttrekker. ‘Ben erg blij met deze kandidatenlijst, en ben er van overtuigd dat we hier een fantastisch verkiezingsresultaat kunnen behalen.’ Aldus van der Sloot.

Lees verder
12 september 2013

SP kiest Jurgen van der Sloot als lijsttrekker

De huidige SP fractievoorzitter Jurgen van der Sloot is gisterenavond gekozen door de Capelse leden als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. "Ik ben dankbaar dat de leden mij het vertrouwen gaven wederom de lijst aan te voeren. In 2010 kwam de SP voor het eerst in de gemeenteraad van Capelle met één zetel. De SP in Capelle staat er goed voor. We hebben een stevige afdeling, daarom acht ik de kans dat we in maart meer zetels kunnen bemachtigen zeer reëel", aldus Jurgen van der Sloot.

Lees verder

U bent hier