h

WMO actie op Capelse kunstmarkt

9 september 2007

WMO actie op Capelse kunstmarkt

Op zaterdag 8 september stond de werkgroep van SP Capelle op de kunstmarkt,om handtekeningen in te zamelen voor de actie "stop uitverkoop thuiszorg".

Thuiszorg actie op kunstmarkt

"Het resultaat hiervan mag er zijn. Een hoop mensen zijn het niet eens met de wmo (wet maatschappelijke ondersteuning), blijkend uit de reacties die dag. Zowel oudere, hulpbehoevende als mensen die werkzaam zijn in de thuiszorg zijn erg bezorgd over de negatieve gevolgen van de wmo." Aldus Rutger Touburg van de werkgroep SP Capelle.

De SP organiseert later dit jaar een landelijke manifestatie op het plein in den Haag. Daar zullen ook de handtekeningen worden overhandigd aan de regering. De werkgroep SP Capelle zal zich de komende weken inzetten om zoveel mogelijk Capellenaren te laten tekenen tegen de misstanden in de thuiszorg.

U bent hier