h

Wmo actie seniorenbeurs Capelle

27 september 2007

Wmo actie seniorenbeurs Capelle

Donderdag 27 september heeft de Werkgroep SP Capelle weer een actie gehouden in het kader van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) "De belangstelling was overweldigend mede omdat er in het Isala theater De Seniorenbeurs werd gehouden. Veel mensen zetten hun handtekening en deden hun verhaal. Zowel de mensen die werkzaam zijn in de thuiszorg als de cliënten die er gebruik van maken. Sommigen verhalen waren ook erg schrijnend en geven aan dat actie echt nodig is. Ook werden er veel handtekeningenkaarten meegenomen zodat mensen hun collega's ook konden laten tekenen" Aldus Anneke Bosgieter

Thuiszorg actie

De tweede kamer debatteert 4 oktober over de gevolgen van de invoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning voor het personeel in de thuiszorg. De middag voorafgaand aan dit debat willen we met zo veel mogelijk mensen een krachtig protest laten horen. Daarom organiseert het Comité Zorg Geen Markt deze manifestatie Wij willen u, uw leden, collega's en cliënten, bij dezen uitnodigen dat samen moet ons te doen! Met name de mensen die werkzaam zijn in de thuiszorg geven aan dat ze deze manifestatie komen ondersteunen.

Thuiszorg actie

U bent hier