h

Bezoek aan jeugdhonk Schollevaar

24 februari 2008

Bezoek aan jeugdhonk Schollevaar

Op vrijdagavond 22 februari is de SP werkgroep op bezoek gegaan bij het wijkcentrum in Capelle Schollevaar. Door LinC worden hier elke vrijdag activiteiten georganiseerd. De jongeren enquêtes die zijn opgesteld door de werkgroep, werden enthousiast ingevuld door de jongeren. Zij vertelden welke activiteiten er georganiseerd worden, aan welke zij deelnemen, maar over het algemeen vonden zij dat er veel ontbrak aan jongerenvoorzieningen in en –activiteiten in Capelle. Veel jongeren bestempelden Capelle als “een dorp waar weinig te doen valt”.

Binnenkort zal de SP in Capelle in samenwerking met LinC op Capelse scholen staan om naar de mening van jongeren te luisteren over Capelle. Verwacht wordt dat het onderzoek rond april zal eindigen. Naast het feit dat de uitslag zal worden aangeboden aan de gemeente en aan de pers, zal de SP samen met de jongeren in Capelle aan de slag gaan voor een beter en jong Capelle.

U bent hier