h

Met tienduizend ZO-kranten de buurten in

23 mei 2008

Met tienduizend ZO-kranten de buurten in

Om de inwoners van Capelle te informeren over de SP, verspreiden de actieve leden de komende weken tienduizend ZO-kranten. Ook zullen we bij verschillende mensen de krant persoonlijk overhandigen en de mensen vragen naar hun ervaringen in hun buurt. De SP was op donderdag 22 mei in de Bongerd en de Dotterlei in Schenkel om daar de kranten persoonlijk te overhandigen. Landelijk worden er maar liefst een miljoen ZO-kranten verspreid door de SP.

In de tweede editie van de ZO krant staan de volgende artikelen: Het gevecht met de schoolspaarvarkens • Foppe de Haan en Jan Marijnissen over gemeenschapszin • Geen kind wil een rotkind zijn • Nachtmerrie door trage hulpverlening • Alle daklozen een eigen huis • Agnes Kant over tien jaar knokken in de Kamer • Een school om verliefd op te worden: het Pleincollege

U bent hier