h

Avond met SP Tweede Kamerleden in Oostgaarde

24 juni 2008

Avond met SP Tweede Kamerleden in Oostgaarde

Op maandag 30 juni brengen SP Kamerleden Paulus Jansen, Hans van Leeuwen en Sadet Karabulut een bezoek aan de Hoeken- en Diepenbuurt in Capelle Oostgaarde. De Kamerleden zullen in de middag de buurt in gaan om met verschillende mensen te spreken. Elk Kamerlid richt zich op zijn of haar eigen onderwerp, zoals het onderwijs, de kwaliteit en betaalbaarheid van de huizen, de veiligheid en voorzieningen voor jongeren en ouderen.

Buurtenindebuurt

Natuurlijk willen we onze ervaringen met de bewoners van de buurt bespreken. Wij willen vooral van u horen wat u vindt van uw wijk, wat er beter kan en hoe de politiek hier aan bij kan dragen. Daarom organiseert de SP in Capelle aan den IJssel aansluitend aan het bezoek een bewonersavond, waar de buurtbewoners van harte welkom zijn. Op deze avond kunt u dan zelf in gesprek gaan met de Kamerleden

Datum: Maandag 30 juni 2008 Tijd: 20:00uur (zaal open om 19:30) Locatie: Wijkcentrum de Trefterp, Damsterdiep 58, Capelle aan den IJssel

Vorig jaar selecteerde minister Vogelaar 40 wijken die volgens haar een extra steuntje in de rug nodig hebben. Ze vergeet echter dat er nog honderden andere wijken in Nederland zijn waarvoor hetzelfde geldt. Daarom zijn de 40 geselecteerde wijken vooral PR-wijken waarmee dit Kabinet goede sier wil maken.

De SP vindt alle wijken belangrijk. Daarom bezoeken verschillende SP-Kamerleden de komende maanden wijken die niet kunnen rekenen op de bijzondere aandacht van dit Kabinet.

U bent hier