h

De SP gaat de buurten in!

2 oktober 2008

De SP gaat de buurten in!

De SP verspreid de komende maand 15.000 kranten in Capelle aan den IJssel. Een deel van de kranten gaan actieve SP’ers persoonlijk overhandigen. Op woensdagavond jl. is de SP gestart in Middelwatering, met het voeren van gesprekken met mensen over hun buurt en over landelijke politiek. De landelijke SP krant verschijnt elk kwartaal in een oplage van ruim een miljoen.
Jurgen van der Sloot in Middelwatering

Chris van Haestregt van SP Capelle: “We hebben gisterenavond veel gesprekken gevoerd rondom de Zwanensingel, Pluvierstraat en de Kerklaan. Over het algemeen waren de mensen redelijk tevreden met hun buurt. Er zijn zeker punten die aandacht nodig hebben. Zo zijn er geen goede speelplaats voor kinderen en er zijn onvoldoende containers waardoor het vuil ernaast komt. Ook wordt de Rivierweg ’s nachts in het weekend als een racebaan gebruikt, waarbij automobilisten met aangetrokken handrem door de bocht heen komen.”
Chris van Haestregt in Middelwatering
De 16 pagina dikke tabloid informeert de inwoners van Capelle aan den IJssel over de landelijke activiteiten van de SP en de oppositionele strijd in de Tweede Kamer. In deze editie staat onder andere een koopkrachtenquête, een artikel van Sadet Karabulut over armoedebestrijding, Arda Gerkens over sms-praktijken en een interview met Agnes Kant over het eerlijker delen van welvaart.

De komende weken gaat de SP elke woensdagavond de buurt in. Volgende week in ’s Gravenland en de week daarna in Schollevaar-oost.

U bent hier