h

Nieuwjaarsreceptie voor leden

3 januari 2009

Nieuwjaarsreceptie voor leden

De SP in Capelle organiseert een gezellige ledenbijeenkomst om te vieren dat we afdeling zijn en om een goede start van het nieuwe jaar te maken. Alle leden zijn van harte uitgenodigd op donderdag 15 januari a.s. vanaf 20.00 uur in het ‘Van Cappellenhuis’. Onder het genot van een hapje en een drankje vergezeld met muziek zullen wij er een gezellige avond van maken. Wij hopen al onze leden te mogen verwelkomen.

Tijdens deze avond blikken we vooruit op het komende jaar en uiteraard zullen wij op deze avond ook aandacht besteden aan de naderende Europese Parlementsverkiezingen. U heeft de mogelijkheid uw reactie te geven op het programma. Een exemplaar van het conceptverkiezingsprogramma is te downloaden op SPnet of aan te vragen bij de afdeling.

U bent hier