h

Sluit je aan bij het EU-campagneteam!

23 maart 2009

Sluit je aan bij het EU-campagneteam!

Op 4 juni 2009 zijn er verkiezingen voor het Europees Parlement. We gaan de campagne in met de slogan 'Nederland wil minder Brussel'. De SP is binnen en buiten verkiezingstijd actief, maar in de campagne is de SP met nog meer mensen actief bezig: met acties, met posters en flyers, op de markten, aan de deuren, op onze website, enzovoort. Campagnetijd is de leukste tijd om actief te zijn voor de SP!

We zijn daarom op zoek naar enthousiaste, creatieve mensen die hard aan de slag willen om de campagnes in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Nederlek tot een groot succes te maken. Ben je bereid de SP te helpen tijdens de campagnes met huis-aan-huis folderen, flyeren op de markt of het plakken van posters. Ook kan je een verkiezingsbord in jouw buurt adopteren, zodat je er voor kan zorgen dat onze poster er altijd op zit. Alle hulp is welkom! Neem contact op met de organisatie secretaris Anneke Bosgieter op 010-4420277 of vul het formulier hieronder in:

Wat wil je doen voor de SP campagne?

Posters plakken verkiezingsbord adopteren
flyeren op markt folders huis-aan-huis
aanbellen huis-aan-huis anders :

Opmerkingen:
Naam:

M
V

Geef alsjeblieft een e-mailadres, en telefoonnummer op.

Anders is antwoorden moeilijk...

E-mail:
Telefoon:
Adres:
Pc/plaats:

U bent hier