h

SP met oud-Kamerlid Fenna Vergeer op bezoek in Ervenbuurt

25 maart 2009

SP met oud-Kamerlid Fenna Vergeer op bezoek in Ervenbuurt

Afgelopen donderdag is de SP op bezoek geweest in de Ervenbuurt en is daar langs de deuren gegaan om te vragen aan de bewoners hoe ze over hun buurt denken. Over het algemeen waren de reacties positief. Wel klaagden een aantal bewoners erover dat Com-wonen er lang over deed reparaties uit te voeren en kan er ook het nodige gebeuren aan de groenvoorziening. Tijdens het bezoek aan de Ervenbuurt liep oud SP Tweede Kamerlid Fenna Vergeer mee met het afdelingsbestuur en actieve leden.
Buurten in Ervenbuurt

Chris van Haestregt van SP Capelle aan den IJssel: "Mensen waren tevreden over hun buurt alleen niet over hun woningen. Er is sprake van achterstallig onderhoud en vochtproblemen. Ook hebben de woningen slechts enkel glas, waardoor de energiekosten onnodig hoog zijn".
Fenna Vergeer in Ervenbuurt

U bent hier