h

SP opent meldpunt sociale dienst

25 maart 2009

SP opent meldpunt sociale dienst

De SP in Capelle aan den IJssel heeft een meldpunt geopend waar mensen die gebruik maken van de sociale dienst hun klachten en ervaringen kwijt kunnen. Bent u cliënt bij de sociale dienst? Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Wordt u bijvoorbeeld snel en op een prettige manier geholpen? Bent u op de hoogte van mogelijkheden van bijzondere bijstand, en langdurigheidtoeslag? Wordt u goed geholpen bij het vinden van geschikt werk? Dit zijn allemaal zaken die u kwijt kunt bij het meldpunt. De SP zal uw ervaringen verzamelen en als dat nodig is zullen we voorstellen doen om de sociale dienst te verbeteren.

U kunt telefonisch uw ervaringen melden op werkdagen tussen 19.00 – 20.00 uur
op (010) 442 02 77 of (010) 458 63 26

Het SP meldpunt sociale dienst houdt ook twee maal spreekuur:

Dinsdag 31 maart tussen 19.30 – 21.00 uur
Wijkcentrum De Trefterp aan het Damsterdiep

Dinsdag 7 april tussen 19.30 – 21.00 uur
wijkcentrum Schollevaar aan het Maria Danneelserf

Ook kunt u zelf de uw ervaringen melden via de internetsite door de enquete in te vullen.

U bent hier