h

Bewoners Diepenbuurt willen renovatie parkeergarage

13 april 2009

Bewoners Diepenbuurt willen renovatie parkeergarage

De SP heeft vragen gesteld aan de wethouder Cees van den Heuvel (Capelsbelang) over de slechte staat van de parkeergarage bij winkelcentrum de Terp. De parkeergarage is eigendom van de gemeente en als het aan de SP ligt start deze spoedig met de renovatie van deze parkeergarage. De bewoners van de Diepenbuurt en bezoekers van de Terp zijn ontevreden over de staat van onderhoud van de parkeergarage bij het winkelcentrum. De SP heeft deze klachten opgevangen tijdens het buurten in de Diepenbuurt.
Parkeergarage de Terp

"Er is veel mis met de parkeergarage. Het wegdek is versleten en de stoepen liggen scheef. De plafondplaten vallen naar beneden en ontbreken ook op veel plaatsen.
Verder is de ventilatie in de parkeergarage slecht waardoor uitlaatgassen in de woningen komen. Daarnaast is er ook nog sprake van schimmelvorming. Momenteel is het nog onduidelijk of en wanneer de gemeente deze problemen gaat oplossen. Wat ons betreft komt daar spoedig duidelijkheid over en start de gemeente met de renovatie", aldus SP voorzitter Jurgen van der Sloot.

Schimmel in Parkeergarage de Terp

U bent hier