h

Actie voor 65 blijft 65 in Krimpen aan de Lek

13 oktober 2009

Actie voor 65 blijft 65 in Krimpen aan de Lek


Afgelopen vrijdagavond heeft de SP werkgroep Nederlek actie gevoerd voor 65 blijft 65 in Krimpen aan de Lek. De inwoners van Krimpen aan de Lek tekenden graag voor 65 blijft 65. Ook hier is de overgrote meerderheid niet van plan om de crisis te gaan betalen door langer door te werken. De jongeren in Krimpenaan de Lek waren ook graag bereid om te tekenen tegen verhoging van de AOW leeftijd.

Vrijdagavond 23 oktober gaat de SP in Nederlek wederom actie voeren. Dan is de SP te vinden in Lekkerkerk, en zal daar de mensen vragen om hun handtekening voor 65 blijft 65. Als u ook wilt meehelpen met de actie 65 blijft 65 in Nederlek kunt u contact opnemen met Petra Ripmeester van de SP.

U bent hier