h

SP Capelle komt met eigen krant

24 oktober 2009

SP Capelle komt met eigen krant

SP Capelle krantDe SP in Capelle aan den IJssel komt met een eigen krant genaamd "Capelle aan den IJssel SPeciaal". De SP informeert met deze krant de inwoners van Capelle over de ideeen en acties van de lokale afdeling. In de krant staan verschillende artikelen van de Capelse SP: over veiligheid in de buurt, het belang van een gemeentelijke muziekschool, voor betaalbare woningen en de situatie van de thuiszorg in Capelle.

"De SP in Capelle is momenteel nog niet vertegenwoordigd in de gemeenteraad. Dat betekend echter niet dat we hebben stilgezeten het afgelopen jaar. Met deze krant laten we de Capellenaren kennismaken met de SP en met onze acties en ideeen. De krant wordt in een oplage van 20.000 stuks door onze vrijwilligers bezorgd." Aldus voorzitter Jurgen van der Sloot

Je kunt de krant ook online lezen: Capelle aan den IJssel SPeciaal

U bent hier