h

Steun voor kleine ondernemer

20 mei 2010

Steun voor kleine ondernemer


SP secretaris Anneke Bosgieter (rechts) overhandigd "Hart voor de zaak"
Deze week werd door de SP het rapport en film 'Hart voor de Zaak- steun de kleine ondernemer' van SP-Kamerlid Sharon Gesthuizen gepubliceerd. Hart voor de Zaak bevat tientallen voorstellen om ruimte en steun te geven aan deze honderdduizenden bedrijven. De SP stelt onder meer voor om de inkoopmacht van de allergrootste bedrijven te beperken, om een collectieve verzekering tegen arbeidsongeschiktheid op te zetten en om de huurbescherming van kleine ondernemers te verbeteren. Anneke Bosgieter van de Capelse SP heeft de plannen voor kleine ondernemers persoonlijk overhandigd aan verschillende middenstanders. De SP vindt het belangrijk om de zelfstandige te ondersteunen. Ze zijn de ruggengraat van onze economie en de belangrijkste werkgever van ons land. Het kleinbedrijf is innovatief en kan nog echt maatwerk leveren.

U bent hier