h

SP start wekelijkse hulpdienst in Capelle

6 september 2010

SP start wekelijkse hulpdienst in Capelle

Op maandag 13 september start de Socialistische Partij in Capelle aan den IJssel een hulpdienst. De SP houdt elke maandagavond een inloopspreekuur in wijkcentrum de Trefterp aan het Damsterdiep. De dienst staat mensen bij, bijvoorbeeld bij misstanden met de werkgever, verhuurder, gemeente of uitkeringsinstantie. De hulpdienstmedewerkers helpen met informatie, met advies, met het invullen van formulieren of verwijzen door naar de juiste instanties. Deze service van de SP is gratis en voor alle inwoners van Capelle aan den IJssel.

Hulpdienst

"Onze hulpdienst biedt Capellenaren een laagdrempelige mogelijkheid hun problemen kenbaar te maken aan de politiek. Wij zetten ons in om mensen zo goed mogelijk te helpen of verwijzen hen door naar mensen die dat beter kunnen. Wanneer bepaalde zaken regelmatig worden aangekaart kan onze raadsfractie ze onder de aandacht van de gemeenteraad brengen." Aldus SP-secretaris Anneke Bosgieter.

De SP-hulpdienst houdt elke maandag spreekuur tussen 19.30 en 21.00 uur in wijkcentrum de Trefterp aan het Damsterdiep in Capelle aan den IJssel. De hulpdienst is telefonisch te bereiken op donderdagmiddag op nummer 010-4420277. Het email adres is capelle@sp.nl .

U bent hier