h

SP: Maak meer gebruik van poppodium Capsloc

8 september 2011

SP: Maak meer gebruik van poppodium Capsloc

De SP wil dat het jongerencentrum Capsloc meer gebruik maakt van het poppodium. De socialisten willen kijken naar de toekomst van Capsloc en willen meer optredens van bandjes. De wethouder heeft afgelopen dinsdag tijdens het raadspodium toegezegd om hiernaar te gaan kijken.
Capsloc

"We kunnen nog maanden debatteren over wat er allemaal fout ging, maar ik betwijfel sterk of Capsloc daar beter van wordt. We hebben een prachtig jongerencentrum met een poppodium waar ze in Rotterdam enkel van kunnen dromen, alleen treedt er haast niemand op. Dat moet veranderen. Daarom ben ik verheugd dat de wethouder op ons voorstel is ingegaan om te kijken of er meer bandjes kunnen optreden,” aldus SP-raadslid Meltem Okcu.

Wethouder Ans Hartnagel zal samen met de SP een poppodium in de regio bezoeken om te spreken met mensen die al een lange tijd ervaring hebben met het runnen hiervan.

Afgelopen zaterdag 10 september was Meltem Okcu te gast bij RadioCapelle en sprak daar met wethouder Ans Hartnagel over de toekomst van Capsloc. Het gesprek is terug te luisteren via de Podcast van RadioCapelle.

U bent hier