h

Occupy-beweging ook in Nederland!

13 oktober 2011

Occupy-beweging ook in Nederland!

Aanstaande zaterdag wordt er wereldwijd actie gevoerd tegen de uitwassen van het kapitalistisch systeem, onder andere in Amsterdam en Den Haag.

Occupy
Kimberliky / Flickr creative commons by-nc-nd

Mensen pikken het niet langer dat enkelen zich mateloos verrijken ten koste van velen én de samenleving. De financiële sector heeft door zijn onverantwoordelijke gedrag Europa en de wereld in een crisis gestort. Dat kan niet zonder gevolgen blijven. Ieder verstandig mens ziet dat er iets fundamenteel fout zit in ons systeem. De financiële markten zullen moeten worden beteugeld!

De tijdgeest is volledig gekanteld. 'The times they are a-changin'. Vanuit de VS heeft zich ditmaal iets goeds verspreid over de wereld: de occupy-beweging. Begonnen met de bezetting van Wall Street, kent de beweging nu overal ter wereld aanhangers. Aanstaande zaterdag gaan ze overal de straat op.

Wil je meer informatie? Kijk dan even op onderstaande websites.

1 voor Allen!

Emile Roemer

U bent hier