h

Plaats “smiley-bord” op Abram van Rijckevorselweg

19 januari 2012

Plaats “smiley-bord” op Abram van Rijckevorselweg

De SP wil graag dat er tijdelijke matrixborden met "smiley" worden geplaatst op de Abram van Rijckevorselweg, die automobilisten attenderen als ze te hard rijden. De snelheid is eind vorig jaar verlaagd naar 50km. Veel mensen hebben jaren 80km gereden op deze weg en zijn nog niet gewend aan de nieuwe snelheid van 50km. Wanneer de snelheid rond de 50km ligt is dit gunstiger voor omwonenden, deze hebben dan minder last van schadelijke uitstoot en geluidsoverlast.
smileys-bord

“De matrixborden die een “blije smiley” tonen wanneer er niet harder wordt gereden is een positieve manier om mensen te attenderen op de lagere maximum snelheid” aldus SP-fractievoorzitter Jurgen van der Sloot.

U bent hier