h

SP op vrijmarkt Koninginnedag

3 mei 2012

SP op vrijmarkt Koninginnedag

Afgelopen maandag stond de SP met een kraam op de vrijmarkt op het Stadsplein in Capelle aan den IJssel. De SP afdeling haalde handtekeningen op voor het behoud van de bibliotheekvestigingen in Schollevaar en ’s Gravenland. Deze moeten vanaf 2013 de deuren sluiten door zeer forse bezuinigingen op de bibliotheek.
Vrijmarkt Capelle

Inmiddels zijn er een kleine duizend handtekeningen opgehaald waarin het gemeentebestuur van Capelle wordt opgeroepen zich in te zetten de vestigingen te behouden en de bibliotheek de ruimte te geven andere alternatieve voorstellen te doen voor de bezuinigingen. Daarnaast gingen de leden van de SP ook het gesprek aan over een tal van andere onderwerpen en hebben we weer een paar nieuwe leden mogen inschrijven.
Vrijmarkt Capelle

U bent hier