h

Streep door bouwplannen woontorens aan Meeuwensingel

5 juli 2012

Streep door bouwplannen woontorens aan Meeuwensingel

De SP is verheugd met het besluit van de gemeenteraad om een streep te zetten door de bouwplannen om woontorens te bouwen aan de Meeuwensingel. De SP had vorig jaar een uitgebreide enquête gehouden in de buurt, waaruit bleek dat de bewoners niet zaten te wachten op torens van ruim vijftig meter. Wethouder van Winden (SGP/CU) wilde in eerste instantie toch door met de bouw, maar eigenaar Coster heeft verzuimd tijdig vorderingen te maken.

“De SP heeft nooit wat gezien in de bouw van hoge woontorens aan de Meeuwensingel. Het past niet in de omgeving en daarnaast staan er een tal van appartementen in Capelle leeg. Het pand van Coster is wel aan het verpauperen. Nieuwbouw is wel nodig, maar dan geen hoge woontorens. Aldus SP-fractievoorzitter Jurgen van der Sloot.

U bent hier