h

SP-Kamerlid Farshad Bashir op campagne in Capelle

7 september 2012

SP-Kamerlid Farshad Bashir op campagne in Capelle

De SP afdeling Capelle aan den IJssel voert een stevige campagne in de gemeente. Afgelopen weekend stond de afdeling samen met Kamerlid. Actieve SP leden gingen in gesprek met de mensen over de verkiezingen en deelde gratis ijs uit.
Farshad Bashir op het Stadsplein

Aanstaande zaterdag 8 september is de SP aanwezig op de Capelse verkiezingsmarkt in winkelcentrum de Koperwiek. Tussen 10.00 – 16.00 uur kunt u dan terecht bij onze kraam voor meer informatie over de SP, onze standpunten en de verkiezingen.

Maandag 10 september maakt de SP een verkiezingstour door Capelle om mensen te herinneren om woensdag 12 september te kiezen voor een sociale uitweg uit de crisis en te stemmen op de SP.
Farshad Bashir op het Stadsplein

Farshad Bashir op het Stadsplein

U bent hier