h

SP komt met huis-aan-huis krant

4 oktober 2013

SP komt met huis-aan-huis krant

De SP in verspreid de komende weken een SP-krant met meer informatie voor de inwoners van Capelle over de standpunten en de inzet van de SP in de gemeente. De krant wordt verspreid in een oplage van 25.000 stuks, zodat bijna elk huishouden een exemplaar op de deurmat krijgt. In de krant staat een artikel van Jurgen van der Sloot, de lijsttrekker van de SP voor de komende raadsverkiezingen. Verder staat er in de krant enquête over de thuiszorg in Capelle aan den IJssel en legt burgerraadslid Meltem Okcu uit hoe de SP jongeren  zonder baan weer aan het werk wilt helpen.

De SP-krant wordt de komende weken verspreid in geheel Capelle aan den IJssel. De krant is ook digitaal te lezen. ‘De SP brengt jaarlijks een krant uit, ondanks dat veel mensen informatie van het internet en socialmedia halen. Een papieren krant is naar mijn mening nog steeds van toegevoegde waarde om inwoners te informeren over wat de SP doet in Capelle aan den IJssel. Natuurlijk is het helemaal mooi als het mensen net als voorgaande jaren inspireert om lid te worden van de SP.’ aldus Jurgen van der Sloot

 

Lees de krant online: jaarkrant-capelle_2013.pdf

 

 

U bent hier