h

SP in gesprek met omwonenden Koperwiek over renovatieplannen

5 juli 2014

SP in gesprek met omwonenden Koperwiek over renovatieplannen

Donderdag 3 juli hebben leden van de SP een enquête gehouden bij omwonenden van de Koperwiek. De eigenaar van de Koperwiek, Wereldhave, wilt de Koperwiek renoveren en daarbij een parkeergarage zetten op een van de parkeerplaatsen.

Aan de omwonenden hebbem we gevraagd wat ze vinden det er een parkeergarage komt en of ze voldoenden geïnformeerd zijn over de plannen. Raadslid Marcel Degenaar over een van zijn gespreken: "We zijn bijvoorbeeld bij tante Cora geweest die op de eerste verdieping van de Koperwiekflat woont. Ze woont hier al jaren naar tevredenheid. Een klein, net flatje met een balkonnetje op het westen. Tijdens mijn bezoek zag ik dat het avondzonnetje op het balkonnetje scheen, een gouden glans verlenend aan de plantenbakken met fleurige bloemen. Ik besefte dat tante Cora over enige tijd tegen een grote parkeermuur zou gaan uitkijken, en dat in het avondzonnetje zitten dan voorgoed tot het verleden zou gaan behoren."

“De SP niets heeft tegen mooie winkelcentra. Sterker nog, wat is er nou gezelliger dan op een mooie zonnige dag in het vrije weekend met vrouw en kinders in een overdekt winkelcentrum te lopen, vergapend naar vitrines met luxe consumptiegoederen?", aldus Degenaar.

Reactie toevoegen

U bent hier