h

Er is genoeg voor Iedereen

15 juni 2015

Er is genoeg voor Iedereen

Foto: Sp Capelle / SP

Op Donderdag 11 Juni was de SP aanwezig op de Capelse markt en in winkelcentrum de Koperwiek. Leden van de SP gingen in gesprek met Capellenaren over de toenemende vermogens- en inkomensongelijkheid in Nederland.De SP voert  onder de naam 'Er is genoeg voor iedereen' actie en doet voorstellen om de vermogens eerlijker te verdelen.

 

De discussie over ongelijkheid is niet

Foto: Sp Capelle / SP
zo ingewikkeld. Wij kunnen er samen voor zorgen dat de gescheiden werelden waarin we leven een stukje dichter  bij elkaar komen. Dat kan door de lasten van lage- en middeninkomens te verlagen en die van de allerrijksten iets te verhogen. Zo pakken we de extremen aan: dan hoeven 400.000 kinderen niet op te groeien in armoede en krijgen middeninkomens meer te besteden.

Meer over dit onderwerp kunt u lezen via deze link: https://sp.nl/nieuws/2014/11/er-is-genoeg-voor-iedereen

U bent hier