h

Wethouder maakt reclame voor restaurant

10 maart 2016

Wethouder maakt reclame voor restaurant

De SP heeft opheldering gevraagd over het feit dat er door de gehele gemeente reclameborden zijn geplaatst waarop wethouder Ans Hartnagel (Leefbaar Capelle) het terras van restaurant Fuiks aanprijst. Deze borden horen bij de campagne om Capelle aan den IJssel te promoten.

“Het lijkt me niet de bedoeling dat een wethouder op reclameborden die zijn betaald met geld van de gemeente één restaurant aanprijst. Een wethouder hoort zich sowieso niet op een dergelijke wijze uit te spreken voor een bedrijf. Is ook niet uit te leggen richting andere horeca ondernemers. Ben daarom benieuwd wanneer Ans Hartnagel de andere restaurants gaat promoten.” aldus SP-fractievoorzitter Jurgen van der Sloot.

 

U bent hier