h

Oekraïne referendum campagne

4 april 2016

Oekraïne referendum campagne

Foto: SP / SP

Op zaterdag 2 april jl. zijn we actief geweest bij vier winkelcentra. Van 12.00 uur tot en met 15.00 uur hebben de acht vrijwilligers de 3 x NEE flyer, zie ook http://6aprilnee.nl, uitgedeeld en zijn zij in een aantal gevallen de discussie aangegaan met belangstellende.

Veel succes hadden we in winkelcentrum De Scholver en De Terp. Omdat we bij De Koperwiek met meerdere SP’ers waren, konden we zowel bij de ingang van AH als bij de Jumbo staan.
Ook in Krimpen aan de IJssel hebben bij de Crimpenhof actie kunnen voeren.

Al met al kunnen we spreken van een geslaagde actiedag. Gezien de stemming op straat hebben we veel stemmers kunnen overtuigen tot een NEE stem en zullen onze inspanningen zeker tot een hogere opkomst leiden op 6 april.

 

U bent hier