h

SP komt op in Krimpen aan den IJssel

1 november 2016

SP komt op in Krimpen aan den IJssel

Afgelopen vrijdagavond ging SP-Kamerlid Sadet Karabulut in gesprek met leden en sympathisanten van de SP in Krimpen aan den IJssel. Naast de landelijke thema’s werd ook gesproken over het oprichten van een lokale SP in Krimpen aan den IJssel. Een aantal aanwezigen hebben aangegeven zich hier actief te voor willen inzetten. De komende tijd gaat de SP zich in Krimpen richten op het werven van meer leden.

‘We hebben afgelopen vrijdag de eerste aanzet gemaakt om te werken aan een lokale afdeling in Krimpen aan den IJssel. Er zijn genoeg thema’s die lokaal kunnen worden opgepakt en gezien de laatste verkiezingen is er zeker potentieel voor de SP in Krimpen. Aldus SP organisatie secretaris Jaap de Wit  

Momenteel vallen de SP leden in Krimpen nog onder de afdeling Capelle aan den IJssel. Maar wat betreft de SP komt hier binnenkort verandering in. De Wit: ‘De eerste prioriteit is om meer mensen te binden aan onze partij. Bij een stevige basis kan de SP in Krimpen uitgroeien tot een zelfstandige afdeling. ”

U bent hier