h

SP en VVD pleiten voor betaalbare appartementen op Rivium

26 augustus 2017

SP en VVD pleiten voor betaalbare appartementen op Rivium

Afgelopen zaterdag was SP-fractievoorzitter Jurgen van der Sloot met VVD-raadslid Bas van Loef te gast bij Radio Capelle. Beide partijen zien graag dat er betaalbare appartementen op Rivium worden gerealiseerd in de leegstaande kantoren. Deze woningen zouden vooral aantrekkelijk moeten worden voor jongeren en starters. 

"Rivium heeft al ruim tien jaar te kampen met structurele leegstand. Het is zonde van de ruimte om dit niet te benutten. We zien in de hele regio veel behoefte aan betaalbare woonruimte, ook bij jongeren en starters", aldus Jurgen van der Sloot .
De SP gaat er vanuit dat er veel belangstelling zal zijn voor betaalbare huurappartementen op Rivium. De ligging is ideaal, je bent met de metro of met de watertaxi zo in Rotterdam centrum en het ligt op maar een steenworp afstand van de Erasmus Universiteit. 

U bent hier