h

Succes SP: Toilet in Schollebos

17 november 2017

Succes SP: Toilet in Schollebos

Foto: SP

De Capelse gemeenteraad heeft ingestemd met het voorstel van de SP om een openbaar toiletvoorziening te realiseren in het Schollebos. Het toilet wordt in het voorjaar 2018 geplaatst en wordt in het najaar weer weggehaald. Zo kunnen recreanten gedurende het recreatieseizoen gebruik maken van deze openbare toiletvoorziening die ook rolstoel toegankelijk is. D66 was de enige partij die zich tegen het voorstel keerde en tegen stemde.

Eerder hadden Capellenaren ruim 200 handtekeningen opgehaald om te zorgen voor een toiletvoorziening. Vooral op mooie dagen wanneer mensen gaan BBQ-en werd een toiletvoorziening gemist. Nu is de gemeenteraad tegemoet gekomen aan de wens en wordt het openbare toilet volgend jaar geplaatst. De gemeenteraad zal daarna beslissen of het openbare toilet ook na 2018 jaarlijks geplaatst zal gaan worden.

U bent hier