h

Rivium biedt straks ruimte aan starters

16 maart 2018

Rivium biedt straks ruimte aan starters

Foto: SP

Deze week heeft de gemeenteraad ingestemd met het voorstel dat wonen op Rivium mogelijk maakt. De SP strijdt al ruim 10 jaar om de leegstand op Rivium tegen te gaan. Door een deel van de kantoren te transformeren tot woningen wordt er binnenkort dus invulling gegeven aan deze wens.

‘Rivium biedt straks kansen voor starters, de ambitie is om appartementen te ontwikkelen met een huur van rond de 500 euro per maand. Daarnaast komen er ook ruimere appartementen in een middenprijsklasse.” Aldus fractievoorzitter Jurgen van der Sloot. De ambitie is ook om de omgeving van Rivium aan te passen en dat het voor zowel mensen die er werken als wonen aantrekkelijk wordt. Van der Sloot: ‘Denk aan voorzieningen als winkels, wasserette, horeca en groene buitenruimte.’

U bent hier