h

STOP DE HUURVERHOGERS: SCHRIJFACTIE

2 november 2020

STOP DE HUURVERHOGERS: SCHRIJFACTIE

Foto: SP

Niemand is blij met de verhuurderheffing, behàlve de staatskas. Dat is waarom minister Ollongren eind september enkel met wat onbeduidende lapmiddeltjes kwam. Zo'n 92% van de woninghuurders heeft hier NIETS aan. En dat middenin de coronacrisis.

De regeringspartijen CDA, ChristenUnie en D66 hebben mooie woorden over het bestrijden van de wooncrisis, maar steunen intussen huurverhogers zoals deze minister. Aan ons allen om deze partijen aan hun mooie woorden te houden bij de begrotingsdebatten in de Tweede Kamer op 9 november. Inzet: het terugdraaien van de huurverhoging van 2020 en het stoppen van de volgende. Hoe: met een schrijfactie.

Op https://doemee.sp.nl/stop-de-huurverhogers vind je niet alleen heldere uitleg, maar ook per coalitiepartij een voorbeeldmail.
Op deze manier is zelf actie ondernemen écht supersnel en simpel. Klik onder elk van de 3 betreffende partijen op de “mail”-knop en alles verschijnt vanzelf in je mailprogramma. Niet alleen de voorbeeldteksten, maar ook de mailadressen in de Aan, zoals dat van de betreffende partijwoordvoerder. Ben je het eens met de voorbeeldtekst? Dan hoef je enkel nog op 'Verzenden' te klikken, klaar.
Het hele land dat intussen meedoet aan zo'n mailbombardement! Ook jij? Ga dan uiterlijk 9 november naar https://doemee.sp.nl/stop-de-huurverhogers en verstuur de drie mails.
Natuurlijk mag je bovendien deze link en/of dit bericht verspreiden, graag zelfs.

Reactie toevoegen

U bent hier