h

Regionale actie Chemours

13 november 2023

Regionale actie Chemours

Foto: SP

Op zaterag 11 november is er een regionale actie geweest in het kader van de verkieingscampagne.

Samen met de afdelingen Nissewaard, Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Dordrecht hebben we deelgenomen aan de wekelijkse demonstractie bij Chemours tegen het gif wat via lucht, land en water ook in onze directe omgeving beland.

Naderhand zijn we nog in in Zwijndrecht en Papendrecht wezen flyeren.

Met deze regionale verkiezingscampagne acties hopen we met de verkiezingen meer zichtbaar te zijn voor het publiek omdat we met een grotere groep vrijwiliigers zijn. Op die mnier willen we meer aandacht voor de SP vragen,, om uiteindelijk meer mensen naar de stembus te trekken op 22 november a.s.

Reactie toevoegen

U bent hier