h

STOP DE PENSIOENWET MET UW STEM OP 15 MAART

12 maart 2023

STOP DE PENSIOENWET MET UW STEM OP 15 MAART

Foto: SP pensioenkrant 2023

Wat is er mis met die nieuwe pensioenwet? Dat leest u in de scan van de nieuwe SP Pensioenkrant, die als pdf-bijlage aan deze post is toegevoegd. Op p.2 vindt u alle argumenten overzichtelijk samengevat.

Al die privatisering, wat heeft die ons gebracht? Enorme juristerij en bureaucratie, toenemende crises, tig soorten armoede, en zo voort. Louter als gevolg van de heersende kortzichtige beleidskeuze 'geld boven mensen'. En die privatisering staat nu ook onze pensioenen te wachten.

Doordat PvdA en GroenLinks samen met de coalitie 'voor' stemden, is de nieuwe pensioenwet aangenomen door de Tweede Kamer. Alleen de Eerste Kamer kan deze wet nog tegenhouden. Het zijn de Provnciale Staten die de Eerste Kamer kiezen gaan. En die Provinciale Staten kiezen we op 15 maart 2023.

Daarom: keer het tij met uw stem. Niet alleen in onze provincie, maar ook in de Eerste Kamer. Die nieuwe pensioenwet voorop.

Reactie toevoegen

U bent hier